Magneetto Media - Vi sätter helheten i centrum!

Vår långa erfarenhet, fokus på kvalitet och vårt engagemang är några av anledningarna till att många företag på finansmarknaden väljer oss som samarbetspartner.

EVENT PRODUKTION

Vårt nyckelord är helheten, till oss vänder sig bolag som vill ha en leverantör inom kommunikation/IR. Vårt team har mer än 20 års erfarenhet av att hjälpa de mest krävande börsbolagen. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för event med höga krav, tex en produktlansering eller kapitalmarknadsdag. Produkter som projektorutrustning, dekor och presentationsteknik är självklara för oss.

Webinar- and livestream-produktioner / Event planering /   Livestream / Projektledning /

Case

Fingerprint Cards CMD

Fingerprint höll sin Kapitalmarknadsdag på Fotografiska i Stockholm. En 4-kamera produktion med över 2000 tittningar dagen för eventet. 

Case

Digitalist TV

2017 Flik producerar alla Digitalist TV -sändningar, och distributionsplattformen – med målet att skapa en ny standard för online deltagande i händelser. Nedan är ett exempel på en 2016 sändningsrekord.

Video Produktion

Vad är viktigt för dig? Tillsammans går vi igenom behov och förväntningar. Du kanske redan från början har en klar uppfattning om ambitionsnivån på Livesändningen/inspelningen, sådant som gäller önskad bildkvalité, grafisk utformning, antal kameror, tittarinteraktion, efterbearbetning och så vidare. Tveka inte att fråga, dra ifrån, eller lägga till.

Kanaldesign / Kreativ design och Screenwriting / Videoformat och konceptplaner / Snabb produktion / High-End Video / Animation / DIY Video Aktivering

Case

Finland100 - Marketing video

Som en del av Finland 100 -jubileumsårets program ville Undervisnings- och kulturministeriet stärka Finlands bild som föregångare i utbildningen.

Case

Bruttspåföljdsmyndigheten - Video series

Cinematiska videoserie om människorna bakom Bruttspåföljdsmyndigheten. Alla sex episoderna har publicerats på sin YouTube kanal.

Lediga tjänster

För tillfället finns det inga lediga tjänster.

 

VideoSync

Användarvänlig online-video tjänst för produktion, redigering, distribution av videoinnehåll och webbseminarier. 

Utbildning

Vi utbildar våra kunder för att kunna producera videoinnehåll på vår plattform VideoSync. Utbildningen anpassas efter gruppens behov.