Corenso – More than the core

ASIAKAS:
Corenso
CASE:
Videotuotanto
HAKUSANAT:
videotuotanto
JULKAISTU:
10 / 2018
YHTEYS:
Mikko Niittymäki
mikko.niittymaki@flik.fi
+358 40 198 5080

Corenso Group, yksi maailman johtavista kartonkivalmistajista, tarvitsi laadukasta videosisältöä brändinsä tueksi. FLIKin luova tiimi toteutti tyylikkään kokonaisuuden, joka avasi yrityksen toimintaa ja arvoja. Projektin tuottajina toimivat Lawrence Dolkart ja Mikko Niittymäki, joista Dolkart vastasi lisäksi videon ohjauksesta ja käsikirjoituksesta.

“Kyse on useimmiten näkymättömästä asiasta, kartongista, josta rakennettiin nyt tarinan sankari”, Dolkart avaa. “Pyrimme elokuvalliseen ilmaisuun abstrakteilla kuvilla ja hieman eeppisemmällä tarinalla, joka välittäisi ennen kaikkea asiakkaan arvomaailmaa.”

Tuotantoa kuvattiin Corenson tehtailla Porissa sekä Saksassa, Mönchengladbachissa. Niittymäki korosti Dolkartin osuutta: “Larry oli tällä kertaa isommassa roolissa, oli hienoa seurata ja olla mukana tämäntyyppisen videon tuotannossa alusta loppuun saakka. En ole koskaan nähnyt tuollaisia valtavia paperimyllyjä. Lisäksi oli mahtavaa työskennellä vihreiden arvojen mukaisten, sataprosenttisesti kierrätetystä materiaalista valmistettujen tuotteiden parissa.”

Videon näppärän 3D-animaation toteutti animaattori Jussi Castellanos. “Ajattelin ytimiä ikään kuin kaupunkimaisemana”, Dolkart avaa näkemystään. Musiikin sävellyksestä, äänisuunnittelusta ja värimäärittelystä vastasi jälleen FLIKin jälkituotantovelho Antti Silvennoinen. “Värejä vietiin unenomaiseen siniseen ja marmorimaiseen sävyyn, pois tunkkaisesta ruskeasta”, Silvennoinen avaa. “Lisäksi ääninäyttelijä Jonathanilla (Hutchings) oli hyvä kosketus tällaiseen elokuvamaiseen toteutukseen.”

Lisää Corensosta: corenso.com