HIAB World Crane Championships

HIABin World Crane Championships -livetoteutus suoraan tapahtumasta tarjosi jännitystä katsojille ja haasteita tekijöille.
ASIAKAS:
HIAB / Cargotec
CASE:
World Crane Championships live stream ja teaser-video
HAKUSANAT:
livestriimi, online tapahtuma, suunnittelu, videotuotanto, kuvaus, jälkituotanto
JULKAISTU:
2015
YHTEYS:
Jenny Kuisma, tuottaja
jenny.kuisma@flik.fi
Tel. +358 44 592 5009

HIAB lähestyi meitä haastavan ja mielenkiintoisen toteutuksen kanssa. He halusivat jakaa World Crane Championship -finaalin korkealuokkaisena online-striiminä ja interaktiivisena nettitapahtumana.

Ennen livestreamia kuvattiin kilpailun semifinaali, josta leikattu kooste näytettiin livelähetyksen pre roll -mainoksena. Paikalla oli kaksi kuvaustiimiä, toinen kuvasi finaalista vauhdikkaan ja tunteikkaan koostevideon, jolla nostettiin fiilistä gaalaillallisen aikana samana iltana. Päivän aikana kakkostiimi toteutti myös haastatteluvideoita seuraavan vuoden WCC 2016 -kilpailun markkinointimateriaaliksi.

Näin saatiin livelähetyksen lisäksi tuotettua erittäin monipuolinen ja monikäyttöinen videototeutus, joka koostuu runsaasta haastattelumateriaalista, itse tapahtuman highlighteista ja seuraavan vuoden markkinointivideoista. Videoille on käyttöä niin online- kuin offline-maailmassakin.