Ramirent – Capital Markets Day 2017

ASIAKAS:
Ramirent
CASE:
Webcast, webinaari
HAKUSANAT:
webcast, webinaari
JULKAISTU:
12 / 2017
YHTEYS:
Peter Westerlund
peter.westerlund@flik.fi
+358 41 5360 127

Konevuokrauskonserni Ramirent tarvitsi pääomamarkkinapäiväänsä (Capital Markets Day) laadukkaan webcast-toteutuksen. FLIK toteutti kokonaisvaltaisen paketin, joka sisälsi webcast-tuotannon lisäksi myös lähetyksen introvideon, puhujien graafiset esittelyvideot sekä videoseinällä esitetyn tausta-animaation.

Merkittävä kohderyhmä

CMD-tilaisuudet ovat yrityksille tärkeitä, muun muassa julkisuuskuvan kannalta. “On tärkeää, että yritykset panostavat tämänkaltaisten tilaisuuksien suunnitteluun”, tuotannosta FLIKillä vastannut Peter Westerlund vahvistaa. “Nämä tilaisuudet välittävät ihmisille, millainen yhtiö on kyseessä.”

FLIK toteutti kattavan kokonaisratkaisun, johon sisältyi videotuotannon ja -webcast-sivun lisäksi itse webcast-tilan suunnittelu ja valaisu. Tilaan tuotiin muun muassa taustaseinien kokoiset videoseinät, joissa esitettiin tilaisuutta varten tuotettua tausta-animaatiota.

Ramirent CMD

Dynaaminen fiilis

Tilaisuuteen osallistunut Inderesin analyytikko Petri Aho koki tapahtuman onnistuneeksi: “Jäi vauhdikas ja dynaaminen fiilis. Kompaktissa tilassa saatiin soljuva tilaisuus aikaan, ja ainakin teknisesti yksi näyttävimmistä, joita itse olen nähnyt. Ja olen nähnyt aika monia.”

Asiakas sai toteutuksen myötä reilusti kohdennettua näkyvyyttä tilaisuudelleen: tilastollisesti livelähetystä seurasi yli 200 uniikkia katselijaa ja myös lähetyksen tallenne on kerännyt tähän mennessä yli 220 uniikkia katselijaa – yleisö on siis jälkikäteen enemmän kuin tuplaantunut.

Tutustu toteutukseen: ramirent.videosync.fi/archive/capital-markets-day-2017
Lisätietoa webinaaripalveluistamme: flik.fi/webinaaripalvelut