#workinfinland-videosarja houkuttelee kipeästi kaivattuja osaajia Suomeen

Työ- ja elinkeinoministeriö ja TE-palvelut tavoittelevat ulkomaalaisten osaajien ja opiskelijoiden määrän kasvattamista Suomessa.
ASIAKAS:
TE-Palvelut, Työ- ja Elinkeinoministeriö
CASE:
Work In Finland -videot
HAKUSANAT: konseptisuunnittelu, käsikirjoitus, casting, haastattelu, tuotanto
JULKAISTU: 11 / 2014
YHTEYS:
Jenny Kuisma, tuottaja
jenny.kuisma@flik.fi
Tel. +358 44 592 5009

“Rekrytointikampanja” Work In Finland viestii suomalaisia arvoja maailmalle. Videosisältökonsepti tuo kameran eteen Suomeen pysyvästi rakastuneita ja muuttaneita ihmisiä, jotka ovat kotoisin eri puolilta maailmaa. Omin sanoin he saavat jakaa muuttopäätökseen vaikuttaneet tekijät. Videoilla halutaan inspiroida ulkomaalaisia osaajia ja saada heidät ajattelemaan Suomesta positiivisesti. Samalla videot innostavat suomalaisia arvostamaan kotimaataan ja näkemään se uusin silmin.

Videoissa haluttiin nostaa oikeat ihmiset ja heidän omat kokemuksensa keskiöön ja jättää perinteinen mainospuhe kokonaan pois. Videot ovat vakuuttaneet katsojansa avoimella ja välittömällä tunnelmallaan ja keränneet katsojia ympäri maailmaa.

Flik on yhteistyössä TE-palveluiden kanssa suunnitellut #workinfinland -konseptin ja käsikirjoittanut videot. Oikeiden ihmisten löytyminen oli tässä konseptissa oleellista, ja Flik vastasi myös videoiden castingista sekä tuotannosta.