Haemme asiakasvastaavaa äitiysloman sijaisuuteen

Tavoitteenamme Flikillä on rakentaa asiakkaillemme mahdollisimman sujuva ja huoleton tapahtumakokemus. Haemme nyt äitiyslomasijaisuuteen asiakasvastaavaa/tuottajaa, jolle termit kuten IPO, CMD ja IR ovat tuttuja arkikielen sanoja. Tarjoamme vastuullista tehtävää yhteisöohjautuvassa työympäristössä hyvällä palkalla ja luontoiseduilla.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Rooli ja työtehtävät

Toimit osana Flikin asiakkuustiimiä, jossa palvelemme asiakkaitamme ja kehitämme asiakassuhdetta proaktiivisesti. Roolisi on keskeinen tapahtumien myynnissä, tuotannon suunnittelussa ja läpiviennissä.

Tehtävässäsi menestyt erityisen hyvin, kun olet suurten ja vaativien pörssiyhtiöasiakkaiden viestintätiimien kanssa kuin kala vedessä. Näissä asiakkuuksissa palvelualttius, tarkkuus sekä nopea vasteaika ovat supervoimia, joita vaalimme. Meillä pääset paitsi työskentelemään mielenkiintoisten tapahtumien parissa, myös kasvamaan osana kiinnostavan yhtiön tarinaa. Kykenet pitämään sujuvasti monta palloa ilmassa samanaikaisesti sekä suomen että englannin kielellä – ruotsin kielen taito on plussaa. Työ alkaa syyskuussa ja jatkuu ainakin elokuuhun 2024. Yhtiömme on yhä kasvupolulla, joten työn jatkuminen sijaisuuden loputtua on mahdollista.

Tulevasta työnantajastasi

Tarjoamme sinulle rennon ja yhteisöllisen työympäristön hyvien kulkuyhteyksien äärellä Helsingin Ruoholahdessa, joustavat työajat sekä hyvät etätyömahdollisuudet. Flikin palkkaus on reilua ja avointa. Olemme aidosti yhdessä johdettu organisaatio, jota rakennetaan työntekijöiden ehdoilla. Lisää yhtiömme organisaatiokulttuurista löydät Inderes Playbookista.

Flik Helsinki Oy on perustettu vuonna 2002, ja erikoistunut laadukkaiden online- ja hybriditapahtumien tuotantoon ja teknologiaan. Nykyisin Flik on osa Nasdaq First North -markkinapaikalle listattua Inderes-konsernia ja toimimme Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Toteutamme asiakkaillemme yli 2000 tapahtumaa vuosittain.

Lisätietoja: Jaakko Kujanpää, jaakko.kujanpaa@flik.fi

Täytä lomake ja varaa esittely