Palvelumme

Palvelumme

Olemme monen pörssiyrityksen luotettu kumppani sijoittajaviestinnässä ja tuotamme säännöllisesti valtionhallinnon tiedotustilaisuuksia sekä muita tilaisuuksia, joiden tuottajalta edellytetään ammattitaidon lisäksi erityistä luotettavuutta

Sijoittajasuhdetapahtumat

Voit valita toteutuspaikaksi minkä tahansa neljästä studiostamme tai tilata tuotantotiimimme esimerkiksi yrityksesi tiloihin

Tilaa tai jätä tarjouspyyntö

-

Osavuosikatsaukset

Tuotimme viime vuonna yli 250 osavuosikatsausta.

Olemme tällä hetkellä ainoa tapahtumatuottaja, joka tarjoaa osavuosikatsauksille sijoittajanäkyvyyttä Alma Median verkkopalveluissa (Kauppalehti.fi, Arvopaperi.fi) sekä Inderesin alustalla.

Katso esimerkki

Live-lähetykset

Lehdistö- ja muut tiedotustilaisuudet, koulutukset, webinaarit.  – Muutamia esimerkkejä virtuaalituotannoistamme, joita meiltä tilataan vuosittain useita satoja.

Katso esimerkki
Virtuaali- ja hybriditapahtumat

Tapahtumatuotannon palvelumme kattavat virtuaali- ja hybriditapahtumien suunnittelun ja toteutuksen sekä digitaalisissa että fyysisissä tapahtumatiloissa. Suunnittelemme tapahtumat avaimet käteen -periaatteella ja räätälöimme kaikki onnistuneen tapahtuman elementit parhaan mahdollisen osallistujakokemuksen varmistamiseksi.

Tilaa tai jätä tarjouspyyntö

-

Yhtiökokoukset

Virtuaaliyhtiökokouspalvelumme mahdollistaa lainvoimaisen yhtiökokouksen järjestämisen saavutettavasti, kustannustehokkaasti ja vastuullisesti. Virtuaaliyhtiökokous tasa-arvoistaa yhtiökokoukseen osallistumisen maantieteellisestä lokaatiosta riippumatta.

Katso esimerkki

Pääomamarkkinapäivät

Toteutamme vuosittain yli 30 virtuaalista tai hybridimuotoista CMD-tapahtumaa eri puolilla Eurooppaa.

Katso esimerkki

Asiakas- ja sidosryhmätapahtumat

Tuotamme interaktiivisia ja visuaalisesti korkeatasoisia tapahtumia joko kokonaan virtuaalisina tai ns. hybriditapahtumina.

Katso esimerkki
Videotuotanto

Suunnittelemme, käsikirjoitamme ja tuotamme videoita erilaisiin viestintä- ja markkinointitarkoituksiin. Anna meidän kertoa tarinasi tavalla, joka vaikuttaa ja jää mieleen.

Tilaa tai jätä tarjouspyyntö

-
Creative
All
  • All
  • Videotuotannot