Palvelumme

Palvelumme

Olemme monen pörssiyrityksen luotettu kumppani sijoittajaviestinnässä ja tuotamme säännöllisesti valtionhallinnon tiedotustilaisuuksia sekä muita tilaisuuksia, joiden tuottajalta edellytetään ammattitaidon lisäksi erityistä luotettavuutta

Webcast- ja striimauspalvelut

Voit valita toteutuspaikaksi minkä tahansa neljästä studiostamme tai tilata tuotantotiimimme esimerkiksi yrityksesi tiloihin

Tilaa tai jätä tarjouspyyntö

-

Osavuosikatsaukset

Tuotimme viime vuonna yli 250 osavuosikatsausta.

Olemme tällä hetkellä ainoa tapahtumatuottaja, joka tarjoaa osavuosikatsauksille sijoittajanäkyvyyttä Alma Median verkkopalveluissa (Kauppalehti.fi, Arvopaperi.fi) sekä Inderesin alustalla.

Katso esimerkki

Live-lähetykset

Lehdistö- ja muut tiedotustilaisuudet, koulutukset, webinaarit.  – Muutamia esimerkkejä virtuaalituotannoistamme, joita meiltä tilataan vuosittain useita satoja.

Katso esimerkki

Tapahtumatuotanto

Kokonaispalvelumme sisältää tapahtuman suunnittelun ja visualisoinnin yhteistyössä event designerimme kanssa, tilojen muokkauksen, kaluston ja tarvittavat tekniset järjestelyt.

Tilaa tai jätä tarjouspyyntö

-

Yhtiökokoukset

Suosittu virtuaaliyhtiökokouskonseptimme nousi huimaan suosioon koronakriisin aikana. Asiakkailtamme saadun palautteen perusteella kokousten järjestäminen virtuaalisina säästää aikaa ja resursseja sekä lisää joustavuutta.  Uskommekin vahvasti siihen, että virtuaalikokoukset ovat tulleet jäädäkseen.

Katso esimerkki

Pääomamarkkinapäivät

Toteutamme vuosittain yli 30 virtuaalista tai hybridimuotoista CMD-tapahtumaa eri puolilla Eurooppaa.

Katso esimerkki

Asiakas- ja sidosryhmätapahtumat

Tuotamme interaktiivisia ja visuaalisesti korkeatasoisia tapahtumia joko kokonaan virtuaalisina tai ns. hybriditapahtumina.

Katso esimerkki

Videotuotanto

Suunnittelemme, käsikirjoitamme ja tuotamme videoita erilaisiin viestintä- ja markkinointitarkoituksiin. Anna meidän kertoa tarinasi tavalla, joka vaikuttaa ja jää mieleen.

Tilaa tai jätä tarjouspyyntö

-
All
  • All
  • Videotuotannot