Palvelumme

Palvelumme

Olemme monen pörssiyrityksen luotettu kumppani sijoittajaviestinnässä ja tuotamme säännöllisesti valtionhallinnon tiedotustilaisuuksia sekä muita tilaisuuksia, joiden tuottajalta edellytetään ammattitaidon lisäksi erityistä luotettavuutta

Sijoittajasuhdetapahtumat

Suomen arvovaltaisimpien talousmedioiden kattavuudella saavutat näkyvyyttä ja tavoitat kohderyhmäsi laajemmin ja tehokkaammin.

Tilaa tai jätä tarjouspyyntö

Osavuosikatsaukset

Tuotimme viime vuonna yli 250 osavuosikatsausta.

Olemme tällä hetkellä ainoa tapahtumatuottaja, joka tarjoaa osavuosikatsauksille sijoittajanäkyvyyttä Alma Median verkkopalveluissa (Kauppalehti.fi, Arvopaperi.fi) sekä Inderesin alustalla.

Katso esimerkki

Live-lähetykset

Lehdistö- ja muut tiedotustilaisuudet, yrityskoulutukset, webinaarit.  Muutamia esimerkkejä virtuaalituotannoistamme, joita meiltä tilataan vuosittain useita satoja.

Katso esimerkki
Virtuaali- ja hybriditapahtumat

Tapahtumatuotannon palvelumme kattavat virtuaali- ja hybriditapahtumien suunnittelun ja toteutuksen sekä digitaalisissa että fyysisissä tapahtumatiloissa. Suunnittelemme tapahtumat avaimet käteen -periaatteella ja räätälöimme kaikki onnistuneen tapahtuman elementit parhaan mahdollisen osallistujakokemuksen varmistamiseksi.

Tilaa tai jätä tarjouspyyntö

Yhtiökokoukset

Virtuaaliyhtiökokouspalvelumme mahdollistaa lainvoimaisen yhtiökokouksen järjestämisen saavutettavasti, kustannustehokkaasti ja vastuullisesti. Virtuaaliyhtiökokous tasa-arvoistaa yhtiökokoukseen osallistumisen maantieteellisestä lokaatiosta riippumatta.

Katso esimerkki

Pääomamarkkinapäivät

Flikin CMD paketeilla ulkoistat tapahtumasuunnittelun ja -tuotannon ammattilaistiimille. Tiimimme tavoitteena on tehdä CMD-tapahtumakokemuksesta mahdollisimman sujuva kaikille sidosryhmille. Toteutamme vuosittain yli 30 virtuaalista tai hybridimuotoista CMD-tapahtumaa eri puolilla Eurooppaa.

Katso esimerkki

Asiakas- ja sidosryhmätapahtumat

Tuotamme interaktiivisia ja visuaalisesti korkeatasoisia tapahtumia joko kokonaan virtuaalisina tai ns. hybriditapahtumina.

Katso esimerkki