Webinaaripalvelut laadulla

Välitä viestisi ajankohtaisella tavalla – puhuttele ja osallista yleisöäsi. FLIKin webcasteilla ja webinaareilla varmistat, että yleisösi kokemus on brändisi arvoinen.

Toimitamme palvelumme avaimet käteen -periaatteella kuva- ja äänituotannosta lähtien. Mahdollistamme myös omatoimisen tuotannon Videosync -työkalulla ja sen jakelualustalla.

Lue blogistamme, kuinka live-lähetykset säästävät aikaa ja luontoa.

1. Kustomoitu webinaarisivusto ja jakelu - vaikuttavat puitteet sisällöllesi

Toteutamme sinulle kustomoidun osallistumissivun, joka toimii sisältösi kotina. Halutessasi voit myös upottaa webinaarin omalle sivustollesi. Mikäli koet, että jakelualustana toimii paremmin Facebook, YouTube tai vaikkapa sisäinen Webex tai Skype Meeting Broadcast ympäristö, sekin onnistuu vaivatta.

Lähtökohtamme on laadukas osallistumiskokemus. Sisältö toimii kaikilla päätelaitteilla, ja tekninen inframme pystyy käsittelemään suuriakin, kymmenien tuhansien katsojamääriä ilman pätkimistä. Alla muutama esimerkki toteuttamistamme webcast-tuotannoista.

webinaaripalvelut

Digitalist TV

Kanavan suunnittelu, toteutus ja webcastien tuotanto

Altia

Pörssilistautuminen – Webcast

Telia

B2B – Webinaarit

2. Yleisön hallinta - sujuva rekisteröityminen ja sisällön suojaus

Oli kyseessä sitten organisaation sisäinen tai ulkoiselle yleisölle suunnattu webinaari, toteutamme tarvittavat rekisteröitymistoiminnallisuudet sekä sisällön pääsyrajoitukset lähetykseesi.

Webinaarin suojaus voidaan toteuttaa useilla eri mekanismeilla, yksinkertaisesta salasanakyselystä AD-integrointiin. Käyttämällä rekisteröitymismodulia varmistat että voit kommunikoida yleisöllesi niin ennen webinaaria kuin sen jälkeen. Yleisöllesi rekisteröityminen on tehty helpoksi, ja ratkaisumme ovat GDPR-vaatimusten mukaisia. 

3. Laadukas kuva- ja äänituotanto

Kokeneet ammattilaisemme varmistavat että sisältösi näyttää ja kuulostaa hyvältä. Voimme tuottaa live-lähetyksen omista tiloistanne, konferenssipaikoista, studiomiljöössä tai vaikkapa liikkuvasta autosta. 

Toteutustapa voi olla kevyesti tuotettu informatiivinen seminaari tai korkeatasoinen  spektaakkeli. Avustamme sinua lähetyksen sisällön ja puitteiden suunnittelussa, jotta lopputulos on tarkoituksenmukainen niin yleisökokemukseltaan kuin kustannuksiltaan.

4. Chat, someseinä ja äänestykset - osallista yleisösi monipuolisesti

Vuorovaikutteisuus on oleellinen osa webinaareja. Toteutamme interaktiiviset ratkaisut siten että yleisösi paikan päällä ja verkossa voi kommunikoida kanssasi saumattomasti.

Chat-toiminnallisuudet, äänestykset ja sosiaalisen median hashtagien tuominen osaksi lähetystä ja tilaisuuspaikalle onnistuu kanssamme vaivattomasti.

5. Analytiikka - yleisödata kehityksen työkaluksi

Kuka oli linjoilla? Kauanko? Mitkä sisällöt kiinnostivat? Analytiikkatyökalumme antaa asiakkaillemme yksityiskohtaista tietoa yleisön käyttäytymisestä. Datan avulla voit jatkokehittää sisältöjäsi ja saavuttaa webcasteillesi paremman panos-tuotos suhteen.

Työkalumme voidaan integroida useimpiin markkinoinnin automaatiojärjestelmiin, esimerkiksi Marketoon ja Eloquaan siten että kävijädata kulkeutuu sinne järjestelmään missä se on sinulle relevanttia. Livestreamien laatumetriikasta päästään tarkastelemaan jopa yksittäisten käyttäjien toimintoja detaljitasolla.

Flik Media Group
Y-tunnus: 1739916–9Helsinki

Perämiehenkatu 12 E,

00150 Helsinki | » Kartta

info@flik.fiTukholma / Stockholm

Brantingsgatan 44

115 35 Stockholm

Laskutusosoite:
Flik Media Group Oy
PL 75572
00021 LASKUTUS

Verkkolaskuosoite: 003717399169

Operaattori:
Itella Information Logistics Oy

Operaattorin välittäjäntunnus:
003710948874