Sijoittaja­suhde­tapahtumat

Osavuosikatsaukset, pääomamarkkinapäivät ja muut sijoittajasuhdetapahtumat, jotka vakuuttavat ja sitouttavat yleisösi.

Tarjoamme laajan valikoiman palveluita yrityksille, jotka haluavat järjestää laadukkaita sijoittajasuhdetapahtumia.

Tiimimme työskentelee tiiviisti kanssasi rakentaakseen tapahtuman, jolla välität yrityksesi viestin tehokkaasti. Huolehdimme tapahtumatuotannon kaikista osa-alueista: tilan valinnasta ja logistiikasta sisältökehitykseen ja suunnitteluun.

Tapahtumapalvelumme sisältävät livestreamauksen, virtuaalitapahtumat, esitykset, konferenssipuhelut ja paljon muuta. Voimme auttaa sinua kohtaamaan sijoittajia, analyytikoita ja sidosryhmiä ympäri maailman käyttämällä viimeisintä teknologiaa ja suunnitteluprosessia.

Osavuosikatsaukset, pääomamarkkinapäivät, yhtiökokoukset ja paljon muuta!

Oli kyseessä online- tai hybriditapahtuma, sinä ja yleisösi olette hyvissä käsissä. Me Flikillä tarjoamme inhimillisen ja teknisen asiantuntijuutemme käyttöösi tapahtumasi onnistumiseksi.

Tavoita oikea yleisö

Suomen arvostetuimpien liiketoiminta- ja talousmedioiden jakeluvoimalla saat näkyvyyttä ja tavoitat yleisösi laajemmin ja tehokkaammin.

Investor Relations Events, Sijoittajasuhdetapahtumat, Quarterly Reports, Osavuosikatsaukset

Jakelu

Yhdessä Inderesin kanssa, segmentoimme sijoittajaryhmiä niiden seuraamien pörssiyhtiöiden ja kiinnostuksen kohteena olevien toimialojen perusteella. Hyödynnämme data-analyysiä näyttääksemme relevanttia sisältöä ja kasvattaaksemme sijoittajien sitoutumista.

Perinteinen jakelu

Tapahtumabannerisi väärällä jakelusivustolla, esitettynä geneerisellä tavalla yleisölle, joka ei ole kiinnostunut aiheesta.

Flikin / Inderesin kohdennettu jakelu

Segmentoimme sijoittajaryhmiä käyttäytymisen ja heidän kuluttamansa sisällön mukaan. Analytiikkamme ja älykkäät algoritmimme huolehtivat lopusta.

Olemme luotettava kumppani

Yli 300 listattua Pohjoismaista pörssiyhtiötä luottaa korkealaatuisiin tapahtumatuotantoihimme

Asiakkaamme sanovat sen paremmin​

Lue miksi niin monet yritykset käyttävät palveluitamme.

Suunnittele seuraava onnistunut sijoittajatapahtumasi meidän kanssamme.  Varaa maksuton esittely!

Täytä lomake ja varaa esittely